Om oss

Vi erbjuder professionella IT tjänster för företag i Mälardalen och Stockholm med omnejd, där vi arbetar lokalt med god kunskap och närhet till er som kund.

Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och tillverkare för att kunna erbjuda er som kund bästa möjliga lösningar för era behov.

Samling_logos

Vilka vi är

När du träffar en anställd från Technologica kan du vara säker på att det är en person med brinnande intresse för teknik och nöjda kunder. Vi består av kundansvariga, affärsutvecklare, tekniker, tekniska arkitekter och administrativ personal.

Alla har vi mångårig erfarenhet från IT branschen. Vi vet hur vi kan hjälpa dig som som kund för att få ordning på din IT på bästa sätt oavsett om ni är två eller 50 anställda. Välkommen att prata IT, bredband, telefoni, print, mötesrum, säkerhet med mera med oss!

Vår mission och vision

Mission: Vi är ett teknik och kunddrivet företag där vi levererar kvalitetstjänster inom IT till små och medelstora företag och organisationer i alla branscher. Vi agerar som våra kunders lokala
IT avdelning och hjälper våra kunder att bli mer effektiva och lönsamma med hjälp av digitalisering och effektiv IT.

Vision: Med hjälp av kunnig, inkluderande och engagerad personal kan vi tillsammans med våra kunder och med modern teknik genom digitalisering påverka samhället positivt. Vi vill medverka både till den ekonomiska tillväxten och det sociala ansvaret till samhället på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Detta innebär för oss, och dig som kund att vi alltid försöker hitta den bästa lösningen för oss båda. Ibland är det en lösning som vi redan kan eller implementerat hos en kund och vi kan dra nytta av vår erfarenhet, ibland är det en ny utmaning där du som kund står för ett problem och där vi tillsammans tar fram en smart lösning.

Ny teknik möjliggör så många nya möjligheter att vi oftast kan göra det snabbare, smartare och mer kostnadseffektivare om vi använder den på rätt sätt.

Vi älskar helt enkelt teknik baserat på smarta IT lösningar och vi älskar att hjälpa våra kunder att ta del av den!

 

 

Kontakta oss:

4 + 6 =

Besök oss

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje

Öppettider

Måndag till fredag: 08.00-17.00

Ring oss

010-138 85 00

Mejla oss

info@technologica.se